Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ερωτήματα για το διοικητήριο

Επανερχόμενοι στο θέμα του διοικητηρίου, για λόγους ουσίας και για να μην νομίζουν κάποιοι τοπικοί παράγοντες και κυρίως ο δήμαρχος Αρταίων κος Τσιρογιάννης και ο περιφερειάρχης κος Καχριμάνης ότι απευθύνονται στο λαό της Άρτας τον οποίο προφανώς θεωρούν αμνήμονα.

Σας παρουσιάζουμε την υπ. αρ. 102/2008 απόφαση του Nομαρχιακού Συμβουλίου ΄Αρτας η οποία παρεμβαίνει στην υπόθεση εκδίκασης που αφορά το οικόπεδο 9 στρ. πίσω από την αστυνομία το οποίο διεκδικεί για ανέγερση διοικητηρίου.

Ο κος Δήμαρχος ισοπέδωσε το οικόπεδο αυτό για να επεκτείνει το υπαίθριο πάρκινγκ, αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του δήμου Αρταίων.

Με αφορμή τα παραπάνω προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα τα οποία οφείλουν να απαντήσουν ο κος Δήμαρχος και ο κος Περιφερειάρχης:

1). Ενώ γνωρίζουν οι κύριοι ότι υπάρχει οικόπεδο 9 στρ. πίσω από την αστυνομία γιατί πηγαίνουν σε πρόταση 4,5 στρ. σε ζώνη πλημμυρών.
2). Είναι γνωστό ότι στις αιτήσεις προς το υπ. Εθνικής Άμυνας για το στρατόπεδο Παπακώστα και στον ΟΕΚ (Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας) η περιφέρεια ζητά να της παραχωρηθούν 16 στρ. 

Πώς μετά μπορεί να χωρέσει το διοικητήριο στα 4,5 στρ. - κάτι εδώ δεν μας λένε καλά!
3). Εμείς θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω θέμα, πιστεύοντας ότι η τοπική κοινωνία έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά της από τα προεκλογικά κόλπα του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου.