Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Στήριξη στην υποψηφιότητα της Τζένης Κοίλια-Ταπραντζή

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, κοντινό πλάνο και υπαίθριες δραστηριότητες
Δελτίο Τύπου
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς λειτουργίας της δημοκρατίας, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καθημερινότητα των πολιτών. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που η χώρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια, φαίνεται να ξαναβρίσκει τον βηματισμό της, αλλά και με τις νέες δυνατότητες εκδημοκρατισμού και συνεννόησης που προσφέρει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, ο ρόλος αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο.
Έχοντας ως δεδομένο ότι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια ουσιαστική πολιτική διαδικασία, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, μετά από ένα μακρό διάστημα διαβούλευσης και συζητήσεων για τη στήριξη ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Αρταίων, με σκοπό να συσπειρώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις, που θα εργαστούν για να δώσουν μια νέα προοπτική στην Άρτα, αποφάσισε να παρέχει στήριξη στην υποψηφιότητα της Τζένης Κοίλια-Ταπραντζή.
Καλούμε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του Δήμου μας να συσπειρωθούν γύρω από την υποψηφιότητα αυτή στη βάση της δημιουργίας μιας ενωτικής, σύγχρονης και προοδευτικής αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα αλλάξει τις σημερινές ισορροπίες και τους συσχετισμούς, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.