Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΤΑΣ

Κε Δήμαρχε, στην προσπάθειά σας να κάνετε δικά σας έργα και παρεμβάσεις οι οποίες έγιναν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο μας, έχουμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω:
1. Η Γεωπονική σχολή ήταν ένα όραμα 45 χρόνων της περιοχής μας που έγινε πραγματικότητα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018.
2. Η οριοθέτηση της κοίτης του Αράχθου έγινε μια αναγκαιότητα για να θωρακιστεί αντιπλημμυρικά η πόλη και ο κάμπος της Άρτας όπως και το ιστορικό γεφύρι, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, μετά τις πλημμύρες του Φλεβάρη του 2015 και τις αστοχίες της διαχείρισης της ΔΕΗ.
Αυτό κε Δήμαρχε είναι έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και όχι δικό σας έργο.
3. Πρωτογενής τομέας: έχετε ασχοληθεί επιδερμικά με το μείζον θέμα που απασχολεί το δήμο μας ως αγροτική περιοχή που είμαστε και σας προτρέπουμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόταση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Άρτας:
https://autodiartasyriza.blogspot.com/…/11/blog-post_15.html
4. Η νέα γεφύρωση είναι έργο προηγούμενης δημοτικής αρχής, επί δημαρχίας κου Οικονομίδη και έπρεπε ήδη να είναι έτοιμη κε Δήμαρχε, διότι δόθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 6,5 εκ. € για την κατασκευή της.
5. Όσο αφορά το Ξενία κε Δήμαρχε, ήρθατε στις θέσεις τις αριστεράς που παλεύει εδώ και 20 χρόνια να γίνει πολυχώρος πολιτισμού, ώστε με αυτόν τον τρόπο να αποδοθεί στους πολίτες της Άρτας. Είναι γνωστό σε όλους ότι εντάχθηκε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
6. Στρατόπεδο Παπακώστα: κε Δήμαρχε, φέρεται ευθύνη που δεν έχει αποδοθεί ακόμα το στρατόπεδο στην περιφέρεια Ηπείρου και στον Δήμο Αρταίων, για την από κοινού αξιοποίησή του, προς όφελός των συμπολιτών μας.
7. Καμία ευαισθησία δεν δείξατε γι' αυτό και δεν το αναφέρετε στον απολογισμό σας για το γεωθερμικό φαινόμενο των Συκαιών και την αξιοποίησή του, που αποτελεί ένα τεράστιο αναπτυξιακό έργο για την περιοχή μας.
8. Επίσης δεν μας απαντήσατε, τι έγινε με τον διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων και ελαιολιπαντικών των 718.815.60 € ετών 2018-2019; Συμμετείχαν κε Δήμαρχε οι βενζινοπώλες της περιοχής μας στο διαγωνισμό; http://www.arta.gr/…/%CF%80%CE%B5%CF

%81%CE%B9%CE%BB%CE%B7…/…